Ghostwriter » Specials » Verjaardagen beroemdheden
Ghostwriter: Informatie van A tot Z

Verjaardagen Beroemdheden

Verjaardagen Beroemdheden Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday dear...beroemdheid. Een special over de verjaardagen van beroemdheden.

WANNEER BEN JE EIGENLIJK EEN BEROEMDHEID ?

Dat is een zeer goed vraag. Bepaalde mensen denken dat het volstaat om 1 minuut op een auditie van Idool (Idols) te staan kwelen om beroemd te worden. Anderen kruipen dan weer 100 dagen in het BigBrother huis en halen de gekste dingen uit in de hoop zo een beroemdheid te worden. Waarschijnlijk is dit niet de goede manier. Een beroemdheid dat kan je soms van vader op zoon worden, maar meestal vergt het flink wat talent en heel hard werken. Echte beroemdheden zijn dat zelden geworden op een paar weken tijd. Eén zaak staat vast, beroemdheden zijn ook maar mensen,en mensen hebben een verjaardag.

In deze special kan u al die verjaardagen van beroemde mensen terugvinden.
We hebben Internationale beroemdheden,zoals Paris Hilton,Pamela Anderson,Brad Pitt,George Clooney,Britney Spears e.a,
maar we hebben ook een lijst met de verjaardagen van meer dan 1450 Bekende Nederlanders. Ook de zogenaamde BV's of
Bekende Vlamingen (Of Bekende Belgen) zijn vertegenwoordigd met hun eigen verjaardagslijst waar er meer dan 750 opstaan.

De Internationale beroemdheden zijn met zoveel dat we ze in lijsten die maand per maand gaan hebben moeten opdelen anders was het niet meer overzichtelijk. De Bekende Nederlanders en de BV's die hebben elk een lijst waar hun verjaardagen voor het volledige jaar opstaan.

Altijd handig om deze lijsten bij je favorieten te hebben,want zo kan je een BV die je persoonlijk kent misschien een leuke kaart sturen,of e-mail via zijn of haar fansite. Jij krijgt toch ook graag verjaardagswensen of niet ?

Verjaardagen Beroemdheden - April

Welke beroemdheden verjaren in de maand april ? In deze lijst kan u de verjaardagen van een hele hoop bekende mensen van vroeger en nu terugvinden.

Verjaardagen Beroemdheden - Augustus

Welke beroemdheden verjaren in de maand augustus ? In deze lijst kan u de verjaardagen van een hele hoop bekende mensen van vroeger en nu terugvinden.

Verjaardagen Beroemdheden - December

Welke beroemdheden verjaren in de maand december ? In deze lijst kan u de verjaardagen van een hele hoop bekende mensen van vroeger en nu terugvinden.

Verjaardagen Beroemdheden - Februari

Welke beroemdheden verjaren in de maand februari ? In deze lijst kan u de verjaardagen van een hele hoop bekende mensen van vroeger en nu terugvinden.

Verjaardagen Beroemdheden - Januari

Welke beroemdheden verjaren in de maand januari ? In deze lijst kan u de verjaardagen van een hele hoop bekende mensen van vroeger en nu terugvinden.

Verjaardagen Beroemdheden - Juli

Welke beroemdheden verjaren in de maand juli ? In deze lijst kan u de verjaardagen van een hele hoop bekende mensen van vroeger en nu terugvinden.

Verjaardagen Beroemdheden - Juni

Welke beroemdheden verjaren in de maand juni ? In deze lijst kan u de verjaardagen van een hele hoop bekende mensen van vroeger en nu terugvinden.

Verjaardagen Beroemdheden - Maart

Welke beroemdheden verjaren in de maand maart ? In deze lijst kan u de verjaardagen van een hele hoop bekende mensen van vroeger en nu terugvinden.

Verjaardagen Beroemdheden - Mei

Welke beroemdheden verjaren in de maand mei ? In deze lijst kan u de verjaardagen van een hele hoop bekende mensen van vroeger en nu terugvinden.

Verjaardagen Beroemdheden - November

Welke beroemdheden verjaren in de maand november ? In deze lijst kan u de verjaardagen van een hele hoop bekende mensen van vroeger en nu terugvinden.

Verjaardagen Beroemdheden - Oktober

Welke beroemdheden verjaren in de maand oktober ? In deze lijst kan u de verjaardagen van een hele hoop bekende mensen van vroeger en nu terugvinden.

Verjaardagen Beroemdheden - September

Welke beroemdheden verjaren in de maand september ? In deze lijst kan u de verjaardagen van een hele hoop bekende mensen van vroeger en nu terugvinden.

Verjaardagen van Bekende Nederlanders (BN's)

Wanneer zijn de verjaardagen Bekende Nederlanders of de zogenaamde BN's ? Nederland heeft massa's bekende landgenoten. Dit artikel geeft u de lijst der lijsten.

Verjaardagen van BV's

Bekende Vlamingen of de zogenaamde BV's zijn er met bosjes, maar wanneer verjaren deze beroemde mensen nu eigenlijk ?
Gepubliceerd door Ghostwriter op 01-03-2007. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

Bronnen en referenties
Schrijf mee!