Ghostwriter » Specials » Mooiste blondjes
Ghostwriter: Informatie van A tot Z

De Mooiste Blondjes

Ze zijn zo lief mijnheer. Ze zijn zo mooi mijnheer. Er zijn er zoveel mijnheer. Ze zijn heus niet zo dom als u wel denkt mijnheer.

And the winner is...

Het mooiste blondje, wie zou die titel eigenlijk verdienen? Iedereen heeft waarschijnlijk een andere keuze en daarom in deze special een overzicht van De Mooiste Blondjes. Maak voor uzelf uit wie jij het allermooiste blondje vindt. Ghostwriter droomt al jaren van een blond lief, maar de kans dat het één van de dames die in deze special voorkomen zal zijn is bijzonder klein tenzij er een klein mirakel zou plaatsvinden.

Wie het ooit verzonnen heeft dat blondjes dom zijn, die zouden ze naar een onbewoond eiland moeten verbannen, want blondjes zijn toch helemaal niet dom. Net of haarkleur daar iets met te maken heeft. Ze zijn gewoon mooi, al zullen ook hier de smaken verschillen natuurlijk.

Veel leesplezier met de artikels over De Mooiste Blondjes.

Alles over Britney Spears

Britney Spears is een Amerikaanse pop-zangeres die op zeventienjarige leeftijd de 1ste plaats in de hitlijsten van de USA en het UK bereikte met de single 'Baby One More Time.'

Alles over Paris Hilton

Paris Hilton is een Amerikaanse society-ster, model, zangeres en actrice. Ze is de achterkleindochter van Conrad Hilton de oprichter van de bekende Hilton Hotels keten
Gepubliceerd door Ghostwriter op 11-01-2007. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!