Ghostwriter » Eten en Drinken
Ghostwriter: Informatie van A tot Z
Artikelen 1 - 10 van 10 in de rubriek Eten en Drinken

Eten en Drinken

Koken voor mannen: pizzadeeg

Heb je zin in pizza? De lekkerste pizza's maak je nog altijd zelf en ze zijn veel beter dan die kant en klare pizza's uit de supermarkt. Je moet wel eerst leren om deeg te maken. Recepten, 12-12-2006

Wereldkazen: Abondance

Abondance is een Franse kaas uit de Savoie in Frankrijk. Hij is afkomstig uit de vallei van de Abondance en de Chablais vallei onder het meer van Genève. Producten, 12-12-2006

Wereldkazen: Brie

Brie is een kaas uit Frankrijk die tot de familie van de zogenaamde 'zachte zuivelproducten' behoort. Producten, 12-12-2006
Wereldkazen: Camembert

Wereldkazen: Camembert

Camembert is een heel populaire witte schimmelkaas kaas uit Frankrijk afkomstig. De oorsprong ligt in Normandië. Producten, 13-12-2006

Wereldkazen: Cantal

Cantal is een harde kaas uit Frankrijk die al eeuwen lang gemaakt wordt in het departement Cantal in Auvergne. Producten, 13-12-2006

Wereldkazen: Crottin de Chavignol

Crottin de Chavignol is een geitenkaas uit Frankrijk. Hij is één van de vele geitenkazen afkomstig uit de vallei van de Loire. Producten, 13-12-2006

Wereldkazen: Époisses de Bourgogne

Époisses de Bourgogne is een kaas uit Frankrijk die afkomstig is uit de Côte dOr en meestal gewoon Époisses genoemd wordt. Producten, 13-12-2006

Wereldkazen: Leidse Kaas

Leidse Kaas staat ook wel bekend als Komijnekaas of Boeren-Leidsekaas. Het is een gekruide kaas afkomstig uit Nederland. Producten, 06-12-2006

Wereldkazen: Livarot

Livarot die men ook wel 'Le Colonel' noemt is een magere kaas uit Frankrijk. Hij is afkomstig uit de streek Laag-Normandië. Producten, 13-12-2006

Wereldkazen: Neufchâtel

Neufchâtel is een kaas uit Frankrijk. Hij is afkomstig uit Normandië en waarschijnlijk de oudst gekende Bretoense kaas Producten, 13-12-2006
Schrijf mee!